Når du laver Facebook annoncering, kan du med fordel gøre brug af en række forskellige 3.partsværktøjer. Om det er til at holde styr på hvor dine mails flyver hen, eller at lave det perfekte billede til din annonce eller til synkronisering mellem tjenester, så fylder 3.partsværktøjer en stor del.

Her finder du 3 gode 3.partsværktøjer, alle som er del af hverdagen hos Obsidian Digitals Facebook team.

Canva

Canva er et enkelt og simpelt billederedigeringsprogram, hvor alle har muligheden for være kreativ og lave et billede, der virkelig rammer plet.

Når du laver dine egne billeder til Facebook, skal formaterne være følgende:

  • 1200×628 hvis din annonce er med et enkelt billede.
  • 600×600 hvis din annonce er en karrusel med flere billeder

Her er Canva brugbart, da du som det første skridt i oprettelsen af dit billede, vælger hvilken størrelse det skal være.

Canva har både en gratis version og en kontorpakke til 10 dollars om måneden. Kontorpakken giver adgang til flere gemte billeder, nemmere redigering af samme billede til mange formater og ekstra stockphotos til fri afbenyttelse.

Zapier

Zapier er et værktøj, der tilbyder segmentering af invitations-emails. Zapier giver muligheden for at forbinde din Facebook Lead Ads med dit mailsystem og sørge for at der hele kører automatisk. Zapier kan spare dig for en enorm mængde af tid, og bedst af alt, så er det super let at sætte op og gøre brug af.

Zapier koster 20 dollars om måneden med Lead Ads-funktionaliteten. Herudover får du adgang til at overføre data mellem mere end 750 andre systemer og services med tjenesten, hvis navn rimer på Happier.

BoostMyFeed

BoostMyFeed er et danskudviklet værktøj, som behandler dine feeds. Skal du lave dynamisk retargeting og køre Samlings-annoncer på Facebook, kan BoostMyFeed spare dig for en masse besvær. Bemærk at BoostMyFeed ikke kan generere dine feeds, men behandle dem. Du kan blandt andet udfylde produktinformation, og oprette dynamiske skins som forøger din CTR på Facebook. BoostMyFeed er let at komme i gang med, og simpelt at bruge.

BoostMyFeed er gratis.