Hvis du har søgt på nettet om Facebook annoncer, så har du sikkert fundet en masse mennesker med en masse holdninger.

Nogen mener, at de er det mest latterligt, mens andre mener, at alle virksomheder kan gøre gavn af dem. Om du sælger tilbehør til mobil eller legetøj til børn.

Generelt vil vi sige, at det selvfølgelig er lettest at lave gode Facebook annoncer, hvis du har noget at sælge. Men vi har heller aldrig hørt om en virksomhed, som ikke havde noget at sælge. Så vi tilhører den gruppe, som mener, at Facebook annoncer kan bruges af alle, det er blot forskelligt, hvordan du kan bruge dem til din fordel.

For ja, der er forskel på at markedsføre tilbehør til mobil end konsulenttimer. Men det betyder ikke, at du ikke kan bruge Facebook til noget. Selvfølgelig kan du det. Du skal blot tænke over, hvordan du laver dine annoncer.

Den bedste måde at finde ud af på, om Facebook annoncer kan gavne din virksomhed er ved, at du laver en masse af dem. Hvis du bliver ved med at gøre det, så vil du selv finde ud af, hvad der virker og ikke virker.

Så det er ikke sådan, at du skal sidde og vente på at finde ud af, hvad der virker og ikke virker. Det er kun jeres virksomhed, som kan finde ud af det ved at komme i gang med at benytte Facebook annoncer. Når I først får en masse data ind, så bliver det også lettere at se, hvad der virker og ikke virker.

Generelt er det en god idé at lave nogle annoncer med video. Der er stadigvæk mange, som ikke gør det, da det er hårdere arbejde, men  det er også noget, som jeres kunder belønner jer for. Så der er ingen grund til ikke at gøre det. Så er det underordnet, om du sælger tilbehør til mobil eller andre ting. Videoreklamer fanger Facebook brugeres opmærksomhed, og det er lige det, som markedsføring handler om, uanset platform.

Hvis du selv står og mangler noget tilbehør til mobil, kan du finde mere info her. I dag er der næsten ingen undskyldning for ikke at lave videoindhold, for det har aldrig været lettere eller billigere at lave. I gamle dage skulle du bruge vanvittige summer, hvis du ville lave en god reklamefilm, men i dag kan du gøre det for ret få penge.

Din virksomhed kan endda eksperimentere med at lave videoer selv og se, hvordan de konverterer. Det er noget, som alle virksomhed kan gøre, og derfor er Facebook annoncer også noget for alle virksomheder.

Hvis du ikke allerede har sat nogle annoncer op, så skal du komme i gang med det samme.