Din smartphone kan betyde rigtig meget i hverdagen, for mange er det det vigtigste asset vi har med os. Derudover er smartphonene for mange af os, et stykke fast elektronik som vi har med os over alt og altid nede i lommen.

Hvis man indenfor nyere tid har besluttet sig for at købe en ny smartphone, ved man at det er en meget dyr affære. De helt dyre smartphones koster i omegnen af 10.000 kroner, og er knap så robuste som morfars Nokia 3310.

Pas på din smartphone

Der er i dag kommet meget høje krav til smartphones. Dette skyldes b.la. at vi har rigtig mange forskellige muligheder og hertil også forskellige producenter at vælge imellem.

Hertil vil de fleste gerne have en så flot, handy og brugervenlig smartphone som muligt. Det indebærer at producenterne producere dem i så meget glas som muligt, og i så fint glas som muligt. Med den større skærm og det større glasareal på smartphonene, har producenterne prøvet at imødekomme høje kvalitetskrav ved at gøre dem så ridsesikre som muligt.

Selv om de er meget ridsesikre har de fleste prøvet, at tabe sin smartphone og ødelagt skærmen, her kan man være endt i en yderst dyr affære.

Hvis uheldet er ude

Hvis uheldet er ude, skal man huske at det meste kan repareres igen.

Med mindre man har tabt sin smartphone ud fra 5 sal, kan de fleste teleshops reparere din smartphone så den står som inden uheldet.

Vælg teleshop med omhu

Hvis uheldet er ude og man skal have repareret sin elskede smartphone, er det vigtigt man vælger teleshop med omhu.

Man skal nemlig passe på man ikke panikker og blot vælger det nærmeste og det dyreste sted. På denne måde er du sikker på den bedste service, kvalitet og det bedste resultat.

Markedet for teleshops er meget stort, derfor er der mange forskellige at vælge imellem. Man kan med fordel på forhånd tjekke hvordan deres trustpilot rating er, her kan man få en rimelig korrekt anvisning om hvad man kan regne med.

Det er her altid vigtigt man vælger et så godt sted som muligt for at sikre så lang holdbarhed og brugbarhed som muligt.

Vælg ALTID OEM dele

Hvis du kommer ind i en forretning og han tilbyder skift af skærmen på din sprit nye Iphone X skærm for 300kr er det nok for godt til at være sandt.

Mange teleshops har nemlig fundet ud af at man via sider som Ebay og lignende, kan købe reservedele hjem som virker som de helt normale, i hvert fald i starten.

Falske skærme har dog nedsat touch evne, de kan virke normalt men i løbet af kort tid kan den stoppe med at fungere optimalt. Hertil kan man også have problemer med at nogle steder på skærmen holder helt op med at fungere.

Man burde derfor altid vælge forhandlere som udelukkende bruger OEM dele. OEM dele er din sikkerhed på at reservedelene der bliver brugt, er så tæt på original som muligt. Dette indebærer som regel også en minimums garanti på 2 år.

Inde hos telerepair.dk har du f.eks. både en sikring på at de kun bruger OEM dele, hertil har du også en livslanggaranti. Livstidsgaranti betyder at man ved alle former for problemer som ikke er selvforskyldte, kan få delen byttet til en ny fuldt funktionel reservedel.